Från dröm till verklighet!

Vi befinner oss nu i en tid där vi går mer och mer från att äga musik fysiskt till högkvalitativ streaming. Vi kräver då enkelheten att med en knapptryckning koppla upp vår mobil och spela den musik som kanske finns där till att lika enkelt njuta musiken från webben.

Idag har vi den teknik som tillåter vem som helst att reproducera musik i samma höga kvalitet, och inte sällan bättre, än vad som bara för några år sedan krävde utlägg på hundratusentals kronor för att uppnå. Och utan tidigare komplexitet! Det finns helt enkelt inte längre någon ekonomisk anledning att nöja sig med något sämre. Och det är enkelt att välja musik, var den än befinner sig, vare sig det gäller din egen eller strömmad. Låt oss visa dig den revolution i musikkonsumtion och reproduktion som vi anser ingen ska behöva ställas utanför!

Hos oss finner du lösningar som gör undan med komplexitet och är anpassade efter ditt behov, dina preferenser och din plånbok och försvinner in i alla hemmiljöer för bekymmersfria sköna stunder med bara musiken!

Vi befriar dig från tiden och besväret att hitta rätt apparater och kablar och få allt att fungera.

Det är också viktigt att i förlängningen ställa krav på våra leverantörer: Förutom teknisk innovation och fulländning har samtliga, som vi valt att företräda och samarbeta med, visat ett stort engagemang för hållbar design och produktion.

Om oss:

Undentia består av ett sammansvetsat gäng musikälskare från olika bakgrunder vilket vi anser ger företaget dess bredd och djup. Vårt kunskapsområde spänner från specialistläkare, till fysiker, musiker, ljudtekniker och system-integratörer.

Skämtsamt kan man säga att vi kan ljud från molekylärnivå ur fysikers perspektiv, till hur vi hör ljud ur en biologisk synvinkel och hur musik formas och skapas av en musiker, liksom hur vi slutligen på bästa sätt kan återskapa den med erfarenhet från akustik och integration. Från vägguttag till det mänskilga örat! 

Denna bredd har gjort det möjligt att skapa helhetskoncept och skräddarsydda lösningar för kunden - och i processen befria dig från alla svåra beslut som rör integration och optimering.

Vad som verkligen betyder något för oss är att uppleva den genuina glädje och uppskattning som våra kunder visar inför vad som verkligen är en nyckelfärdig lösning. På så sätt förblir vi i musikens tjänst. 

 

Livet är helt enkelt för kort för att lyssna på dåligt reproducerad musik!