Från dröm till verklighet!

Dagens teknik tillåter för den vanlige användaren att reproducera musiken i samma höga kvalitet, och ofta till och med bättre, än vad som bara för några år sedan krävde utlägg på hundratusentals kronor för att uppnå. Och utan denna komplexitet! Det finns helt enkelt inte längre någon ekonomisk anledning att nöja sig med något sämre. Livet är för kort för att lyssna på dåligt reproducerad musik! 

Vi har en tid där vi går mer och mer från att äga musik fysiskt till högkvalitativ streaming. Då vill vi förstås ha enkelheten att med en knapptryckning koppla upp vår mobil och spela den musik som kanske finns där till att lika enkelt njuta musiken från webben.

Enkelheten att välja musiken, var den än befinner sig, om så din egen eller strömmad. Vi ser en revolution i musikkonsumtion och reproduktion som ingen av våra kunder ska behöva ställas utanför!

Våra lösningar gör undan med komplexitet, anpassas efter kundens behov, preferenser och plånbok och försvinner in i kundens miljö för att ge en bekymmersfri skön stund med bara musiken!

Vi befriar dig från tiden och besväret att hitta rätt apparater och kablar och få allt att fungera.

Det är också viktigt att i förlängningen ställa krav på våra leverantörer: Förutom teknisk innovation och fulländning har samtliga, som vi valt att företräda och samarbeta med, visat ett stort engagemang för hållbar design och produktion.

Om oss:

Undentia består av ett sammansvetsat gäng musikälskare från olika bakgrunder vilket vi anser ger företaget dess bredd och djup. Vårt kunskapsområde spänner från specialistläkare, till fysiker, musiker, ljudtekniker och system-integratörer.

Skämtsamt kan man säga att vi kan ljud från molekylärnivå ur fysikers perspektiv, till hur vi hör ljud ur en biologisk synvinkel och hur musik formas och skapas av en musiker, liksom hur vi slutligen på bästa sätt kan återskapa den med erfarenhet från akustik och integration. Från vägguttag till ditt öra! 

Denna bredd har gjort det möjligt att skapa helhetskoncept och skräddarsydda lösningar för kunden - och i processen befria honom eller henne från alla svåra beslut som rör integration och optimering.

Vad som verkligen betyder något för oss är att uppleva den genuina glädje och uppskattning som kunderna visar inför vad som verkligen är en nyckelfärdig lösning. På så sätt förblir vi i musikens tjänst.