Undentia valdes att representera Dutch&Dutch

 

Undentia meddelar stolt att vi utvalts att representera Dutch & Dutch i Sverige. 

Genom att vi under många år utvecklat ett kunnande och fokus på integrerade lösningar, vilka inkluderar aktiva högtalare såsom den enda logiska vägen, kändes det särskilt naturligt att inkludera en aktiv högtalare i sortimentet, byggd från grunden upp, med innovativ teknologi både inom akustikområdet men även med revolutionerande förstärkarteknik för att resonera med framtidssäker uppgraderbar mjukvara. En perfekt kombination!

Designen av en akustisk kardioid mellanregister och en wave-guide spridningslins i konjunktion med en boundary-kopplad bas (som inkluderar den bakomliggande väggen på ett akustiskt positivt sätt) resulterar i utsökt spridning, klarhet och otroligt djup men kontrollerad basåtergivning. 

Genom att inkludera rumsanpassning via nätverksanslutning gör Dutch & Dutch optimering på en helt ny nivå möjlig. Sist men inte minst, med Roon Ready-certifieringen implementerad i högtalaren själv, kan man streama högupplöst musik utan ytterligare apparater eller komplexitet.
Det monumentala åtagandet som Mr. Martin Mensink och hans team gjort, kommer, genom en från början avancerad design och framtida förfining och innovation av mjukvaran, gynna musikälskare många år framöver.