plus minus cross arrow-left arrow-right arrow-bottom cart dropdown-arrow next previous heart search tick facebook fancy google-plus instagram pinterest tumblr twitter vimeo rss youtube lock video-play sale

Din kundvagn är tom

Börja köpa

Musik med ljusets hastighet

Musik reproduktion i ljusets hastighet! 

Ett tekniskt genombrott!

Landskapet för musikreproduktion och streaming har förändrats på ett omvälvande sätt under de senaste åren, säger Dr. Jonte Takman CEO för Undentia AB. 

Med introduktionen av streaming och NAS (Network Attached Storage) med alla övriga tillhörande delar som routers, switchar etc, följde också en rad nya utmaningar och problem som behövde lösas. 

Det har gjorts en del försök att modifiera switchar och routrar, med varierande framgång. 

Vi valde en lösning som använder sig av fiberoptik som signalbärare. Fördelarna är många: signalbäraren är okänslig för externa störningar och distorsion, den är galvaniskt isolerad och kapabel att sända signal över långa avstånd utan någon förlust.

Efter omfattande test av fiberoptik vad gäller typer och klassificeringar, beslutade vi att inleda samarbete med marknadens ledande kabeltillverkare, kända för sin excellens i teknik och kvalitet.

 Samtliga av våra kablar är custom-gjorda med armering för mekaniskt skydd. För de kunder som har behov av en kabel som måste klara tuffa miljöer, erbjuder vi militärklassificerad kabel dubbelarmerad med stål och kevlar.

Resultatet är enastående, ljudförbättringen är påtaglig, samtidigt som denna lösning är extremt kostnadseffektiv.

För mer information kontakta Undentia.:
info@undentia.se
0737-839900